Blog

Verleden heb je, toekomst moet je maken

Gepubliceerd op 19 december 2018

We zitten nu te midden van volgepakte dozen en uit elkaar gehaalde kasten en allerlei troep. Je denkt dat je niet zoveel spullen hebt, maar gisteren hebben we toch maar 20 dozen extra bij de verhuizer gehaald. En die waren in no time ook weer gevuld.

Deze week is de week van alles ‘voor het laatst’

De laatste keer buren uitgenodigd. De laatste keer naar de kapper hier in het dorp (Krimpen aan de Lek). De laatste keer wandelen met vriendin Kim door de prachtige Krimpenerwaard (al was het donker en kon je er niks van zien). De laatste keer sporten met vriendin Daniëlle in de sportschool in Krimpen aan de IJssel. De laatste keer de aanhanger van buur Klaas lenen om naar de vuilstort te gaan. De laatste keer naar mijn lieve oppas kat van de buren aan de overkant om gedag te zeggen. De laatste keer dat mijn moeder maar 20 minuten hoeft te rijden om ons te bezoeken (en andersom). De laatste keer vogelvoer in deze tuin ophangen. De laatste keer slapen in ons mooie huisje..

Al deze dingen en meer ga ik (Louise) vreselijk missen. Ik heb een tijdje geleden al afscheid genomen van mijn werk en deze week is de laatste werkweek voor Bob. Het enige wat hij in ieder geval niet gaat missen is elke dag om 5.50 uur opstaan!!

Blog Overzicht